Vítáme Vás u Mažoretek SKN

Vítáme Vás na dceřiném webu našeho sdružení, který se věnuje speciálně mažoretkám. Zatím základní informace najde zde, později, jakmile bude přibývat informací, dojde k rozdělení na jednotlivé oddíly kopírující oddíly mažoretek.

Takže co nového. Máme krátkou historii, začali jsme fungovat v září 2015. Naše členky pocházejí z různých uskupení, které ve Štětí a okolí fungovaly, nebo fungují a taktéž samozřejmě máme i členky které v září držely hůlku poprvé. Tudíž u nás zatím nenajdete fotografie a úspěchy z let předchozích, přestože většina děvčat se může chlubit bohatou sbírkou medailí z různých stupňů soutěží. Nikdo z SKN nepochybuje o tom, že tyto sbírky se budou úspěšně rozšiřovat, nové členky dozajista brzo zaplní svoji zeď slávy, ale samozřejmě není vše jen o medailích, naše skupiny se připravují na různé druhy vystoupení v rámci přehlídek, průvodů, benefičních akcí a to na moderní i dechovou hudbu.

Akce, kde je možné naše členky vidět v akci najdete v pravé části v kategorie „NADCHÁZEJÍCÍ AKCE“, seznam není určitě konečný, jedná se o dosud odsouhlasené akce.

Další informace o jednotlivých věkových skupinách, a nejen o nich najdete v dalším, nebo dalších článcích.

Tak pokud se chceš stát mažoretkou v našem sportovním klubu a tím se i podílet na jeho dalším rozvoji, neváhej nás kontaktovat, nebo prostě přijď na náš trénink, kde ti případné otázky zodpovíme.