Brno – MČR MAC + Postoloprtský střevíc

Jedním slovem Paráda. Náš nejmladší tandem (nejmladší sólistka Ája a nejmladší trenérka Vali) zabodoval. Dnes (27.5.2017) proběhlo finále ČR MAC v Brně na kterém Ája svým nezaměnitelným projevem vyšvihla svoji sestavu a její výkon ji přinesl bronzovou medaili, tedy druhý vícemistr ČR v kategorii děti sólo baton v konkurenci 17 děvčat. U Áji se k tomu jedná o první sezónu coby sólistka a u Valči zas jako trenérka. Jsou osoby kterým mladý věk trenérky leží v žaludku, ale to je jejich boj a jejich trávení … Jak se říká, kdo umí, ten umí, a děvčata jsou Nephilimky, jak taky jinak …

V Brně na MČR startovala i naše další sólistka Vany a to v kategorii kadet sólo baton. Přestože se tentokrát nezadařilo, tak 14 místo na republice je krásný výsledek, ke kterému gratulujeme.
Další mini výprava ve složení Áďa a Evča vyrazily do Postoloprt na již tradiční střevíc. Nejdříve si děvčata zajela společně duo a posléze si vystřihla ještě Áďa sólo. Děvčatům se zadařilo a z Postoloprt si odvezly dvě stříbrné medaile. Gratulace míří samozřejmě i Ádě s Evčou.

Všechna děvčata čeká ještě Jaroměř, kde proběhne finálové kolo MČR CMF, kdy všem držíme pěsti ke skvělým výsledkům a zúročení roční přípravy.
Do konce sezóny zbývá ještě finále ČR CMF v Jaroměři a pak nesoutěžní Kamenice. A pak už začíná příprava na novou sezónu, která jak věřím, bude parádní, protože bude taková, jakou si ji společně uděláme.