Jaroměř – finále ČMF

Dne 9.6.2017 začalo třídenní M ČR České mažoretkové federace (CMF). První den se představilo naše již jediné duo ve složení Aďa S. a Evička H. a to v kategorii baton junior. Svým výkonem vybojovaly 3 místo s postupem na Mistrovství Evropy mažoretek a POM-POM, které se bude konat ve dnech 17-20.8.2017. Děvčatům patří velká gratulace s přáním ať se jim daří i nadále.

Finále ČR CMF v Jaroměři pokračovalo a samozřejmě nemohly chybět ani naši zástupci. V sobotu se jako první do soutěžního klání zapojila Ája Š a to v Baton děti, kde svoji velmi úspěšnou sezónu zakončila druhým místem. Dále se představila formace kadetek. Znáte to, co vás nezabije, to vás posílí. Jak je vidět toto pořekadlo platí (nejen u kadetek). Přestože měsíc před finálem odešla trenérka kadetek, tak to děvčata nevzdala. Jejich trénování převzaly naše juniorky a s poupravenou sestavou získaly kadetky nádherné druhé místo. V odpoledních hodinách se dočkala svého vystoupení i Áďa, která si vybojovala ve slušně obsazené kategorii nádherné páté místo v kategorii baton junior. V sobotu ještě bojovaly kadetky v miniformaci, kdy tentokrát se nezadařilo a na bednu to nestačilo. Ale o děvčatech určitě uslyšíme v příští sezóně.
V neděli si svá sóla užila Vanes M., kdy v kategorii pom kadet obdržela první místo a v kategorii baton kadet vybojovala nádherné druhé místo (první vícemistr) s postupem na ME ve Slovinsku. Všem děvčatům za jejich výkony děkujeme a gratulujeme k úspěchům.